Menu
Your Cart

Suprême Continental , Extra Zuinig A+++

Airco Warmtepomp  Cooper&Hunter Supreme Continental  

Inverter-airconditioner warmtepomp Cooper&Hunter Supreme Continental  is een eersteklas splitsysteem voor thuis dat is ontworpen om een ​​microklimaat te creëren in kamers . De apparatuur is ontworpen om te werken in het omgevingstemperatuurbereik van -25 tot +43°C. Er zijn drie kleuren om uit te kiezen:  Eenvoudige en duidelijke bediening, stijlvol ontwerp en uitstekende prestaties van deze airconditioner maken het een uitstekende keuze voor diegenen die stijl en comfort in hun huis waarderen.

Als u werkzaamheden nodig heeft voor verwarming bij temperaturen tot -30 ° C, raden wij u aan om aandacht te besteden aan de SUPREME -serie , die verschillen heeft in het ontwerp van de buitenunit.

Kiest u voor een airco merendeels voor bij verwarmen in plaats van verkoelen is deze lijn perfect daarvoor , Tevens heeft de suprême verticale lamellen voor een gelijkmatige verdeling van lucht en temperatuur in de kamer . 


klik op deze link voor een filmpje van de suprême continental


wil u een Nederlandse ondertiteling erbij drukt u in het filmpje op instellingen , daarna op ondertiteling , dan op automatisch vertalen en als laatste kiest u voor Nederlands .                        


   • Warmtepomp tot -25°C Residentieel splitsysteem voor verwarming in de Scandinavische landen van het Europese continent
 • Vorstbeveiliging Bij een lage buitentemperatuur en een hoge luchtvochtigheid zal de warmtewisselaar van de buitenunit beginnen te bevriezen, waardoor de efficiëntie afneemt. In dit geval stopt de airconditioner automatisch en activeert de ontdooifunctie.
 • Compressor en carterverwarming Zorgt voor een eenvoudigere en stabielere werking bij buitentemperaturen onder nul
 • Verlengde levensduur Bereikt door een constante koelmiddelstroom door de compressor, ongeacht de belasting
 • Energie-efficiëntieklasse (SEER / SCOP Generatie V.): energiebesparend pakket A+++/A+++
 • Systeem van spanningsstabilisatie en veilige laagspanningsstart Hiermee kunt u de levensduur van de apparatuur verlengen en de belasting van het elektriciteitsnet verminderen
 • Freon R32 Zorgt voor minimale belasting van het milieu en maximale efficiëntie
 • Startvertraging ventilator In de verwarmingsmodus start de ventilator van de binnenunit met een vertraging. Dit voorkomt dat er koude lucht uit de airconditioner stroomt totdat de warmtewisselaar is opgewarmd.
 • Zelfreiniging van de binnenunit Nadat de werking is gestopt, blijft de ventilator nog enige tijd draaien om overtollig vocht uit de warmtewisselaar te verwijderen. Deze functie voorkomt schimmel en bacteriën in de binnenunit van de airconditioner.
 • GREEN-FIN Speciale coating voorkomt corrosie en verlengt de levensduur van de warmtewisselaars
 • Bediening van horizontale jaloezieën Hiermee kunt u snel en gemakkelijk de stroomrichting in een horizontaal vlak aanpassen met een afstandsbediening
 • 7 ventilatorsnelheden Hiermee kunt u de luchtstroom van de binnenunit nauwkeurig afstellen over een groot aantal snelheden
 • Achtergrondverlichting afstandsbediening Hiermee kunt u de airconditioner 's nachts gebruiken zonder extra lichtbronnen
 • LED-display Hiermee kunt u eenvoudig de belangrijkste parameters van de airconditioner regelen. Indien nodig kan het display op het voorpaneel van de binnenunit worden uitgeschakeld met de afstandsbediening.
 • Stijlvol en compact ontwerp Dit airconditionermodel is verkrijgbaar in 3 kleuren: wit, zwart, grijs  
 • Stille werking Laag geluidsniveau wordt bereikt door het gebruik van een aantal innovaties, zoals een gegoten kunststof behuizing uit één stuk en een naadloze warmtewisselaar van de binnenunit


Model: Suprême CH-S09FTXAL-FB
Model CH-S09FTXLA-FB  SUPREME *Capaciteit Koelen KW 2.70 (0.45-3.50) Verwarmen KW 2.93 (0.45-4.20) Ruimte M3 90     ..
€825,00
Excl. BTW:€681,82
Model: Suprême CH-S12FTXAL-FB
Merk Cooper&Hunter Markering, duizend BTU 12 Vermogen, koud, kW. 3.50 Vermogen, warmte, kW. 3.81 verbruikt vermogen, koud, kW 0,95 verbruik..
€950,00
Excl. BTW:€785,12
Model: Suprême Black CH-S18FTXAL-FB
Merk Cooper&Hunter Ruimte, m² / kuub Vijftig / 180 Markering, duizend BTU achttien Vermogen, koud, kW. 5.30 Vermogen, warmte, kW. 5.57 verbru..
€1.250,00
Excl. BTW:€1.033,06
Model: Suprême Black CH-S24FTXAL-FB
Merk Cooper And Hunter SUPREME CONTINENTAL Ruimte, m² / kuub 70 / 220 Markering, duizend BTU 24 Vermogen, koud, kW. 7.00 (2.00-8.32) Vermogen, warmte, kW. 7.20 (2..
€1.425,00
Excl. BTW:€1.177,69
Model: CH-S12FTXAL-WP
Merk Cooper&Hunter Markering, duizend BTU 12 Vermogen, koud, kW. 3.50 Vermogen, warmte, kW. 3.81 verbruikt vermogen, koud, kW 0,95 verbruik..
€950,00
Excl. BTW:€785,12
Model: CH-S18FTXLA-WP
MerkCooper&HunterRuimte, m² / kuubVijftig / 180Markering, duizend BTUachttienVermogen, koud, kW.5.30Vermogen, warmte, kW.5.57verbruikt vermogen, koud, kW1.55verbruikt vermogen, warmte, kW1.43SEER7.6 (A++)SCOP5.2 (A+++)FreonR32WifiJaCompressoromvormerVerwarmingsmodus:WarmtepompVerwarmin..
€1.250,00
Excl. BTW:€1.033,06
Model: CH-S12FTXAL-SC
Merk Cooper&Hunter Markering, duizend BTU 12 Vermogen, koud, kW. 3.50 Vermogen, warmte, kW. 3.81 verbruikt vermogen, koud, kW 0,95 verbruik..
€950,00
Excl. BTW:€785,12
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7